28 Şubat 2015 Cumartesi

Yüz Germe

Yüz Germe Ameliyatı Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey !

Yaşlanmanın ilk belirtilerini maalesef ilk olarak yüz bölgemizde hissediyoruz.  Yer çekimine karşı koyamayan  yüz cilt dokusu ve yüzdeki hacmin azalması yaşlanmanın başladığının ilk göstergeleridir.  Yüzünüzü yenilemek ve gençleştirmek ve hatta zamanı durdurmak istiyorsanız sizin için yüz germe ameliyatı uygun olabilir.
Yüz germe ameliyatında sadece yüz bölgesi değil, aynı zamanda yüz ve boyun derisindeki sarkıklık ve hatta varsa çene altındaki yağlanma yok edilerek, bütün yüze derialtı dokusu takviye edilme suretiyle yapılabilir.

Facelift veya rhytidectomy olarak da geçen yüz germe ameliyatları Estetik International bünyesinde farklı yöntem ve teknikler kullanılarak da yapılıyor. Kliniğimizde kullandığımız klasik yüz germe ve iple yüz germe tekniğinden oldukça iyi geri dönüşler alıyoruz. Özellikle Estetik International Sağlık Gurubu kurucusu Op.Dr.Bülent Cihantimur’un geliştirdiği  iple yüz germe tekniği en son teknoloji ile uygulanarak, hastalarımıza tatbik edilmektedir.  İple yüz germe, geleneksel yüz germe tekniği ile karşılaştırıldığında, etkisinin daha yüksek olduğunu gözlemlediğimiz ve iyileşme süresinin daha kısa olmasından kaynaklanan pek çok avantaja sahiptir.

İple yüz germe operasyonu sonrasında yüzünüz daha sıkı ve genç bir görünüme sahip olacağından bu teknik son yılların en çok tercih edilen metodu haline getirmiştir.

Yüz germe operasyonlarında ayrıca gereken bölgelere Cihantimur yağ transfer sistemi ile yağ enjekte edilebilir. Hangi yüz germe tekniğinin sizin için uygun olduğuna doktorunuz karar verecek ve uygulamayı yapacaktır.

 


0 yorum:

Yorum Gönder