6 Mart 2015 Cuma

Yağ Yakıcı Besinler!

Yağ Yakıcı Besinler Nelerdir?

Zayıflamak, kilo vererek daha fit bir görünüme sahip olmak ve fazla yağlarınızı yakmak istiyorsanız beslenme alışkanlıklarınızı değiştirerek yağ yakıcı besinler tüketmelisiniz. Yağ yakıcı besinler metabolizma hızınızı yükselterek daha hızlı yağ yakmanızı da sağlar.

yağ yakan besin
yağ yakan besin

Lif bakımından zengin olan kepekli tahılları bol bol tüketmelisiniz. İşlenmiş gıdaların zararlı yapılarından daha yararlıdır ve hızlı şekilde kalori yakmanızı sağlar. Örneğin beyaz ekmek yerine, tahıllı ekmek tüketirseniz faydalarını kısa süre içerisinde görebilirsiniz.

yağ
yağ

Tavuk Zayıflatır mı?

Beyaz et tüketimi, beraberinde yemiş olduğunuz yemeklerin %40 kadarını hızlı şekilde yakılmasına yol açar.

tavuk
tavuk

Tavuk göğüsü 300 kalori içeren bir besindir ve bunu tükettiğiniz takdirde 90 kalorisini sindirim süresi içinde yakmış olursunuz. Bu sebeple beyaz yağ yakıcı besin denildiği zaman akla ilk gelmesi gereken besindir.

yağsız yemek
yağsız yemek

Sıvı tüketimi olarak da iyi gelen ve kalori yakmakta etkili olan yeşil çaylardan günde 4-5 bardak içerseniz yaklaşık 8-9 hafta içinde 3-4 kilo kadar verebilirsiniz.

besin
besin

Diyet yaparken bünyeniz biraz zayıf kalacağı için süt ürünlerini tüketerek bu açığı kapatabilirsiniz. Ancak tükettiğiniz ürünlerin az yağlı olmasına dikkat etmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder